Telefon: +36 22 514 111 E-mail: kdriu@kdriu.hu

Minőségpolitikánk

Küldetésünk így foglalható össze: A KDRIÜ a nemzeti kutatás-fejlesztési és innovációs politika meghatározó, közfunkciókat is gyakorló, regionális koordináló és hídképző szervezeteként működik a Közép-Dunántúlon. Ebben a minőségünkben a regionális gazdasági potenciál – és ezen keresztül a hazai K+F+I aktivitás – javításához járulunk hozzá innovációs szolgáltató feladatok ellátásával, értéknövelt szolgáltatások nyújtásával és az innovációs hálózatok koordinálásával.

Kiválóság

Két fajta, nemzetközileg elismert kiválósági minősítéssel rendelkezünk. Az egyik a European Cluster Excellence Bronze Label, melyet 2013-ban szereztünk meg. Ez egy nemzetközi klaszter menedzsment minősítés, amely egyrészt az általunk koordinált Vértes-Duna Járműipari Klaszter európai standardoknak megfelelő működését biztosítja, másrészt a társaság regionális hálózatszervező tevékenységéhez biztosít minőségpolitikai hátteret.

A másik az EFQM Committed to excellence minősítés. Ez arra ösztönöz minket, hogy tevékenységünket folyamatosan fejlesszük, és magas színvonalon nyújtsuk szolgáltatásainkat.

Kreativitás

Törekszünk a változásra, nyitottak vagyunk az új elképzelésekre, a problémákat több oldalról közelítjük meg. A kreativitás munkánk során leginkább abban mutatkozik meg, hogy szolgáltatási elemeink kombinálásával igyekszünk megfelelni partnereink mindig változó, egyedi beavatkozásokat igénylő igényeihez.

Folyamatos fejlődés

Hiszünk a lifelong-learning hasznosságában, ezért a folyamatos fejlődés szervezeti és egyéni megközelítésben is fontos eleme tevékenységünknek. Szolgáltatási palettánkat folyamatosan alakítjuk megbízóink igényeihez, illetve munkatársaink minden esetben rendelkeznek, illetve megszerzik az ehhez szükséges szakmai képesítéseket.

Egyediség

A régióban egyedüli olyan szervezetként vagyunk jelen, akik az innovációs lánc egészét lefedő szolgáltatási portfoliót és hálózatszervezést nyújtunk, hogy segítsük a piacképes ötletek megvalósulását. Forduljon hozzánk bármilyen vállalatfejlesztési vagy innovációs elképzelésével, megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást Önnek. Velünk könnyebb!