Cégtörténet

Ismerje meg cégünk történetét, filozófiáját, minőségpolitikánkat
és legfőbb eredményeinket!

Mivel foglalkozunk?

Ügynökségünk tevékenysége igen sokrétű. Mégis, leginkább pályázatokat írunk és nyerünk el, hazai és nemzetközi innovatív projekteket menedzselünk, megvalósítunk és népszerűsítjük őket, tanácsokat adunk, ösztönözzük az innovációt, tudást formálunk, technológia transzfert végzünk, képzéseket tartunk és mentorálunk.

Hogyan jött létre az Ügynökség?

2005. január 1-én alakultunk meg, nyolc régiós innovációs hídképző szervezet, illetve felsőoktatási intézmény konzorciumaként. Eredetileg egy három éves projektre szerveződtünk ebben a formában, ahol kulcsszerepet vállaltunk a technológiai és innovációs támogatást nyújtó intézményrendszer termék- és szolgáltatás kínálatának „piacképessé” formálásában. Emellett folyamatosan végeztük a régióban működő vállalkozások innovativitásának, szükségleteinek és elvárásainak felmérését, amelyhez szolgáltatásainkat igazítottuk.

2008. februárjában, az első hároméves konzorciumi formában történő működés tapasztalatai alapján, hat szervezet megalapította a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft-t, a KDRIÜ-t. A cég aktuális társasági szerződése itt elérhető. – LETÖLTÉS (.pdf)

Kreatívan, Derűsen, Rugalmasan, Intelligens megoldásokkal, Ügyfélközpontúan

Működésünk több mint tizenöt éve alatt meghatározó szereplővé váltunk a regionális innovációs folyamatok generálásában, koordinálásában, a technológiai innovációs hálózatok szervezésében és főként az innovációt segítő szolgáltatások nyújtásában.

A mára több mint 200 hazai és 100 külföldi partnerünk számára a következő területeken kínálunk együttműködést, többek között nemzetközi projekt fejlesztőknek, potenciális vállalkozóknak, ötletgazdáknak, innovatív vállalkozásoknak (startup, kezdő, működő), KKV-knak, hivataloknak, felsőoktatási és kutatóhelyeknek, valamint önkormányzatoknak.

Értékeink

Hiszünk abban, hogy ha fejlődik az egyén, akkor azzal a vállalata is fejlődni fog. Egy kérdésre biztosan nem fog két különböző választ kapni tőlünk – mi mindig ugyanazt mondjuk. Ismerjük a piacot, és a piaci szereplők is ismernek minket. Arról, hogy milyenek vagyunk, a legjobb, ha megkérdezik az ügyfeleinket, partnereinket – hiszünk ugyanis a referencia erejében. A legmegbízhatóbb információ szerintünk mindig az, amit tapasztalatok támasztanak alá.

Velünk könnyebb!

Szeretnénk szakmai tudásunkkal, rugalmasságunkkal, garanciánkkal, pontosságunkkal, sikeres projektjeinkkel és őszinteségünkkel kitűnni a többi cég közül. Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, a környezetvédelmet, a bizalmat, a tisztességet és az emberközpontúságot, igyekszünk professzionális, gyors, komplex szolgáltatást nyújtani, kölcsönös tisztelettel a megrendelők iránt.

Büszkék vagyunk arra, hogy sokszínű és családbarát munkahely vagyunk, valamint arra, hogy hátunk mögött levő számos sikeres projekt helyettünk is beszél rólunk.

Hol lehet velünk találkozni?

Teljeskörű online jelenlét mellet (honlap, projekt honlapok, partner honlapok, közösségi média oldalak – facebook, instagram, linkedin, twitter, youtube, skype), ott vagyunk projekt partnereink rendezvényein, de megtalálhatók vagyunk a 6C Klaszterban és a MISZ-ben is. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolat menüpontban és itt is üzenhet nekünk!

Minőségpolitikánk

Küldetésünk így foglalható össze: A KDRIÜ a nemzeti kutatás-fejlesztési és innovációs politika meghatározó, közfunkciókat is gyakorló, regionális koordináló és hídképző szervezeteként működik a Közép-Dunántúlon. Ebben a minőségünkben a regionális gazdasági potenciál – és ezen keresztül a hazai K+F+I aktivitás – javításához járulunk hozzá innovációs szolgáltató feladatok ellátásával, értéknövelt szolgáltatások nyújtásával és az innovációs hálózatok koordinálásával.

Két különböző, nemzetközileg elismert kiválósági minősítéssel rendelkezünk. Az egyik a European Cluster Excellence Bronze Label, melyet 2013-ban szereztünk meg. Ez egy nemzetközi klaszter menedzsment minősítés, amely egyrészt az általunk koordinált Vértes-Duna Járműipari Klaszter európai standardoknak megfelelő működését biztosítja, másrészt a társaság regionális hálózatszervező tevékenységéhez biztosít minőségpolitikai hátteret.

A másik az EFQM Committed to excellence minősítés. Ez arra ösztönöz minket, hogy tevékenységünket folyamatosan fejlesszük, és magas színvonalon nyújtsuk szolgáltatásainkat.

Törekszünk a változásra, nyitottak vagyunk az új elképzelésekre, a problémákat több oldalról közelítjük meg. A kreativitás munkánk során leginkább abban mutatkozik meg, hogy szolgáltatási elemeink kombinálásával igyekszünk megfelelni partnereink mindig változó, egyedi beavatkozásokat igénylő elvárásainak.

Hiszünk a lifelong-learning hasznosságában, ezért a folyamatos fejlődés szervezeti és egyéni megközelítésben is fontos eleme tevékenységünknek. Szolgáltatási palettánkat folyamatosan alakítjuk megbízóink igényeihez, illetve munkatársaink minden esetben rendelkeznek, illetve megszerzik az ehhez szükséges szakmai képesítéseket.

A régióban egyedüli olyan szervezetként vagyunk jelen, akik az innovációs lánc egészét lefedő szolgáltatási portfoliót és hálózatszervezést nyújtunk, hogy segítsük a piacképes ötletek megvalósulását. Forduljon hozzánk bármilyen vállalatfejlesztési vagy innovációs elképzelésével, megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást Önnek. Velünk könnyebb!

Eredményeink
számokban:

1 +
Helyben fejlesztett új termék
vagy szolgáltatás
1 +
Fejlesztett, koordinált vagy
mentorált innovatív projekt
100 +
Szolgáltatásainkat igénybe vevő elégedett ügyfél
1 M ft
Fejlesztett, koordinált vagy
mentorált projektjeink értéke
1 +
Részvételünkkel megvalósult nemzetközi K+F+I projekt
100 +
Fiatal ötletgazda pénzügyi és
szakmai támogatása
külföldi tapasztalat szerzésben

Szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat?

Keressen minket elérhetőségeinken, hogy közösen megtalálhassuk a legjobb megoldásokat!

hu_HU