Elindult a HIGHFIVE 2. Nyílt Felhívás! Jelentkezz most!

A HIGHFIVE projekt 2. Nyílt Felhívásában 514 600 eurós költségvetés áll rendelkezésre 8-9 KKV finanszírozására. A pályázat az innovatív KKV-kat célozza meg, és célja, hogy a digitális és zöld átállás, valamint az ipar 5.0 révén új, régiókon és ágazatokon átívelő értékláncok kialakulását tegye lehetővé.

A felhívásra benyújtott projekteknek egy vagy több digitális prioritással kell foglalkozniuk, mint például érzékelők telepítése a kritikus ellenőrzési paraméterek valós idejű megfigyelésére, érzékelők integrálása és alkalmazása a meglévő infrastruktúrába, valamint intelligens adatkezelés és -elemzés annak érdekében, hogy az adatokat információvá, végül pedig cselekvéssé és az élelmiszeripari vállalatok közötti és az élelmiszeripari értékláncban való átjárhatósággá alakítsák. További háttérinformációk az I3 projektek, például a HIGHFIVE keretében meghirdetett nyílt pályázati felhívásokról itt találhatók.

A felhívás főbb jellemzői:

Pályázati időszak: 2024. január 16. – 2024. március 28. 17:00 óráig (CET)

Innovációs projektek köre: olyan tevékenységekhez való hozzájárulás, amelyek egy már kifejlesztett és tesztelt digitális megoldást, terméket, folyamatot, szolgáltatást vagy technológiát (TRL 6-9) mutatnak be valós, működő élelmiszer-feldolgozási környezetben.

Célcsoport: Élelmiszer-feldolgozó KKV-k, digitális megoldásokat és technológiákat nyújtó KKV-k a HIGHFIVE konzorcium által lefedett régiókból. A lefedett régiókat itt tekintheti meg.

Tevékenységek: A tesztelt digitális megoldás, termék, folyamat, szolgáltatás vagy technológia megvalósítása valós környezetben.

Pénzügyi támogatás: max. 60 000 EUR KKV-nként, max. 120 000 EUR projektenként.

A projekt időtartama: max. 12 hónap

Minden információ, beleértve a támogathatósági feltételeket és a tevékenységeket, megtalálható a “Terms and conditions” dokumentumban. Minden pályázatnak a HIGHFIVE pályázati sablonját kell használnia.

Szeretne többet megtudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot: Szépvölgyi Ákos – szepvol@kdriu.hu, +36203844472

hu_HU