A DigitalTech EDIH és a Food-scalEUp bemutatja

Célzott problémamegoldó business coaching scaleupok és innovatív KKV-k részére

Célterület:
Agrár-élelmiszeripari digitalizáció

Kompetenciaterület:

Projektfinanszírozás, forrásbevonás

Jó helyen jársz, ha a céged...

3-23 éves közötti KKV

Élelmiszeriparban, mezőgazdaságban tevékenykedsz, vagy terméked / szolgáltatásod élelmiszeripari, agrár vállalkozásokat céloz

Innovatív termék vagy szolgáltatás (tovább)fejlesztésén dolgozol

Bevonható forrást keresel a projekt finanszírozásához

3-23 éves közötti KKV

Élelmiszeriparban, mezőgazdaságban tevékenykedsz, vagy terméked / szolgáltatásod élelmiszeripari, agrár vállalkozásokat céloz

Innovatív termék vagy szolgáltatás (tovább)fejlesztésén dolgozol

Bevonható forrást keresel a projekt finanszírozásához

…viszont kifogytál az ötletekből, de nem adod fel!

A SPARK! olyan célzott kompetenciaépítő és problémamegoldó üzletfejlesztési csomag, amely képessé tesz

Mire számíthatsz, ha pályázol 2024. MÁRCIUS 22-ig?

A legsikeresebb támogatottak számára ingyenes részvételi lehetőség az F&A Next nemzetközi élelmiszeripari rendezvényen 2024. május 22-23-án Wageningenben (NL).

Szakértőink

Dr. Szépvölgyi Ákos
Jane Doe

Üzleti Coachaink

Life & Business Coach, CEO coach stílusú megközelítéssel, az egyének növekedési potenciáljára összpontosítva a személyes és a csapatsikerek maximalizálása, valamint az alapvető üzleti normák elérése/javítása érdekében. Szenvedélyes amatőr sportoló, aki támogatja a jótékonysági kezdeményezéseket, a rászorulók és a zöld környezet szem előtt tartásával. Jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik az informatikai és szolgáltatási ágazatban.
Kányási László
Tréner, okleveles PPC coach, facilitátor, oktató, mentor, eszközfejlesztő, mesemondó, rock énekes, élethosszig tanuló, örök idealista. Jogászként végzett, de már az óvodában is repülni akarta tanítani a társait. Trénerként azóta is szárnyakat épít. Hisz abban, hogy a tréner-coach szemlélet és módszertan alapjaiban képes megváltoztatni a világot. Oktatóként is legfontosabb küldetése az egyén erőforrássá alakítása. A trénerség számára több mint szakma vagy hivatás; ez egy életstílus.
dr. Balajthy Bernadett
Szervezetpszichológus és coach. Mindig is érdekelték az emberek és a cselekedeteik hátterében meghúzódó „miért?”-ek. Több ízben élt, tanult és dolgozott külföldön. Szakmai pályafutását a HR területén kezdte, ezen belül a toborzás és kiválasztás irányába orientálódott. Idővel egyre erősebb késztetést érzett a szervezetben dolgozók más típusú támogatására. A coachingban megtalálta azt a módszert, amivel a hozzá forduló személy ráláthat, melyik út vezet el a számára legmegfelelőbb megoldáshoz.
Kovács Péter

Kérdésed van? Keress bátran!

Körmendy Gál

projektkoordinátor, tréner, coach

+36 30 221-8396

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A DigitalTech EDIH projektet megvalósító konzorcium részére 1.080.000.000 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvétel növeléséről, valamint egyes közvetlen uniós pályázatok önerő költségének biztosításáról szóló 1612/2022. (XII. 13.) Korm. határozat keretében.

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or European Innovation Council and SMES Executive Agency (EISMEA). Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.

SPARK! © KDRIÜ 2024