Élelmiszer-feldolgozásban érdekelt innovátorok! Megjelent a HIGHFIVE projekt 1. Nyílt Felhívása!

A felhívás JÚNIUS 15-től 2023. AUGUSZTUS 31-ig tart.

Forrás: 900 ezer euró, legalább 15 KKV kiválasztása. Casdace finanszírozás – KKV-ként legfeljebb 60 ezer €, projektenként legfeljebb 120 ezer €, amely az elszámolható költségek 100%-át fedezi.

Támogatható régiók: Magyarország (Közép-Magyarország – Budapest, Pest megye; Dunántúl – Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl; Alföld és Észak – Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld), Belgium (Flandria, Vallónia) Franciaország (Bretagne, Occitanie, Nouvelle-Aquitaine, Auvergne-Rhône-Alpes), Németország (Észak-Rajna-Vesztfália), Litvánia, Hollandia (Noord Brabant), Szlovénia, Finnország (Länsii-Suomi), Spanyolország (Galicia, Navarra).

Járuljon hozzá Ön is az élelmiszer-feldolgozó ágazat digitalizálásához, a termelési folyamatok javításához és az élelmiszer-értéklánc összekapcsolhatóságának fokozásához.

Ne várjon! Látogasson el a projekt weboldalára, hogy többet megtudjon a felhívásról, a támogathatósági feltételekről és a jelentkezés módjáról. Pörgessük fel az innovációt, és érjünk el maradandó hatást az agrár-élelmiszeriparban!

Részletek a felhívásról: https://highfive.ss4af.com/open-calls/first-open-call

További információ a projektről: https://www.kdriu.hu/highfive/

en_GB