GreenUp Quality Certificate díjat nyert a YounGreenHub platformunk!

A GreenUp Award egy elismert minősítés, amely a fenntarthatósághoz kapcsolódó oktatási termékek kiválóságát ismeri el. Az idén, 2024-ben indított díj olyan kiemelkedő oktatási médiumokat tüntet ki, amelyeket különböző formátumokban, beleértve a személyes találkozókat, digitális oktatást és a vegyes tanulási formákat (blended learning) használnak. A YounGreenHub platformunkat a fenntarthatóság terén végzett kiváló munkájáért ismerték el. Az elismerést 2024. június 11-én, a Berlinben rendezett díjátadó ünnepségen vettük át.

A GreenUp Award az Erasmus+ program részeként került kiosztásra, amelynek címe “Fenntarthatóság előmozdítása a felnőttképzésben a minőségbiztosított oktatási termékek révén” (2023 – 2025). A díjat egy hét EU-tagállamból álló zsűri ítéli oda, akik már több mint 20 éve értékelik és jutalmazzák a digitális oktatási termékeket a Comenius EduMedia Díj keretében.

Ez az elismerés megerősíti elkötelezettségünket a magas színvonalú, hatékony oktatási források biztosítása mellett, amelyek elősegítik a fenntarthatóságot. Továbbra is célunk, hogy innovatív oktatással ösztönözzük a fenntartható gyakorlatok terjedését.

Köszönjük a GreenUp-Award zsűritagjainak ezt a hihetetlen elismerést! Folytatjuk a zöldebb jövő inspirálását és oktatását! Nagyon büszkék vagyunk a Young GREENtrepreneurs projekt egész partnerségére!

en_GB