Zöld Közösség: Komposztálás és Fenntarthatóság

A fenntarthatóság nem csupán ideál, hanem valóságos, megvalósítható cél. Ennek jegyében gyűltünk össze partnereinkkel február 1-jén a Pannon Egyetem falai között.

A CORE Interreg Europe projekt második magyar stakeholder találkozóján a projektet koordináló KDRIÜ Nonprofit Kft. mellett részt vettek a Pannon Egyetem, a Veszprém Szolgáltató Város (VKSZ), Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft., a Humusz Szövetség, valamint a Zöldellő Egyesület delegáltjai.

A találkozó célja nem csupán a projekt előrehaladásának áttekintése volt, hanem a közös célok kijelölése és a komposztálás területén való együttműködés erősítése is. Az eseményen résztvevők megállapították, hogy a közös erőfeszítések révén a komposztálás területén hatalmas előrelépések várhatók a következő időszakban.

A résztvevők lelkesen fogadták az előttük álló kihívásokat, beleértve a közös edukációs programokat, képzéseket, hulladékmegelőzési, hulladékgyűjtési és hulladékfeldolgozási kezdeményezéseket. A találkozó végére a résztvevők egy újabb lépést tettek az együttműködés és a fenntarthatóság irányába, meghatározva a következő időszak közös tevékenységeit, amelyek lendületet adnak a komposztálás és a kapcsolódó szakpolitikák előmozdításához.

Csatlakozz hozzánk ebben a fontos küldetésben, és vegyünk részt aktívan a fenntartható jövő alakításában.

en_GB