InnoSchool – Transznacionális zárókonferencia egy új, élményalapú oktatási rendszerről

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség (KDRIÜ) szeretettel vár minden érdeklődőt az InnoSchool projekt nemzetközi zárókonferenciájára 2022. február 10-én, csütörtökön 12:30-tól online!

Az InnoSchool projekt fő célkitűzése a társadalmi innováció és a középiskolás korosztály vállalkozói szellemének erősítése.

A projekt keretében kidolgozásra került egy oktatási tananyag, amely ötvözi a hagyományos tantermi és digitális oktatás elemeit, egy digitális játék alkalmazásával. A tananyag célja a fiatalok vállalkozói készségeinek fejlesztése és ismereteik növelése a társadalmi vállalkozásokról. A projekt során a résztvevő partnerek cselekvési terveket dolgoztak ki arra vonatkozóan is, hogy az új tanulási rendszer hogyan építhető be a nemzeti tantervekbe a fenntarthatóság és a társadalomra gyakorolt széles körű hatás biztosítása érdekében. Az InnoSchool tanulási rendszert a projekt kísérleti szakaszában 9 európai ország 83 iskolájában 1767 diák tesztelte.

Miért érdemes részt venni a konferencián?

A konferencia során többet megtudhat az új InnoSchool Tanulmány Rendszer X verziójáról és arról, hogy mik a jövőbeli terveink a rendszerrel kapcsolatban. Az “InnoSchool és a társadalmi vállalkozás következő lépései” című panelbeszélgetésnek köszönhetően közvetlenül a politikai szervek képviselőitől tudhatja meg, hogyan látják az InnoSchoolt a következő években. Az előadások angol nyelven lesznek meghallgathatók.

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött, mely az alábbi linken elvégezhető:

https://zoom.us/webinar/register/WN_xJhzSm4sQVqMQ1JmutkTyA

RÉSZLETES PROGRAM

A projekt a Duna Transznacionális Programból az Európai Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg. Magyar partner részvétele a projektben a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul(t) meg. Project co-funded by European Union funds (ERDF, IPA, ENI).

hu_HU