Kulturális és Kreatív Ipari Platform

Oktatás

Art'Em Studio

A szervezet címe: 1145 Budapest Gyarmat utca 45./A

Weboldal: https://www.artemstudio.hu

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/szandavariemese
Kapcsolattartó neve:
Szandavári Emese
E-mail:
szandaem@gmail.com
Phone:
+36 20 428 0720

A szervezet konkrét tevékenysége: Képzőművészeti oktatás, képzőművészeti tevékenység.

Rövid bemutatkozás: Szandavári Emese vagyok, művészetpedagógus, múzeumpedagógus, akvarellfestő, az Art’Em Studio alapítója. A Stúdió alapfokú művészetpedagógiával és képzőművészeti alkotások létrehozásával foglalkozik. Legfőbb célom a személyiségfejlesztés, a szociális és kognitív készségek és képességek fejlesztése a kreatív művészeti tevékenységek és az örömteli alkotás által.

Phrenos Művészetterápiás és Bábpedagógiai Műhely

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Prohászka Ottokár út 3.

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/groups/506195596187377
Kapcsolattartó neve: Bago-Somogyi Brigitta
E-mail: phrenos.terapia@gmail.com
Phone: +36 20 402 1993

A szervezet konkrét tevékenysége: M.n.s. egyéb oktatás, iparművészeti játékok készítése, egyéb alkotóművészeti tevékenység.

Rövid bemutatkozás: A művészi alkotó munka célja nem egy műtárgy létrejötte, hanem maga a kialakulási folyamat. Kiragadja a beteget passzívan elfogadott betegségéből és aktivitásra ösztönzi őt, aminek révén megtanulja kompenzálni azt, ami nem harmonikus, kijavítani a hibát, elrendezni azt, ami kaotikus, és ezzel elsajátítja, hogyan lehet bizonyos természeti törvényeket követni. Egyesül az anyaggal, legyőzi a nehézségeket, elfogadja a hibákat és fejleszti kitartását. Érzékeli a feladat értelmét, a különféle gyakorlatok közötti kapcsolatot és felelősnek érzi magát az általa létrehozott műért. Örömet talál a formában, színben, hangban és mozgásban, amelyek lelki táplálékká, gyógyszerré válhatnak.

en_GB