Nemzetközi projektek

7 jelenleg is zajló és 10 lezárt nemzetközi projektben képviseltük Magyarországot az elmúlt 5 évben. Ismerje meg, hogy mivel foglalkozunk a nemzetközi partnerségekben!

Futó nemzetközi projektek

EDIH - European Digital Innovation Hubs | Digital Europe Programme

Ügynökségünk csatlakozott az EIT Digital Hungary Nonprofit Kft. által vezetett DigitalTech EDIH nevű projekthez, melynek célja, hogy segítse a magyar vállalatokat és közintézményeket a digitális átállásban, ezzel is növelve hatékonyságukat és versenyképességüket. A projekt a kiberbiztonságra és a kapcsolódó digitális technológiákra és kompetenciák fejlesztésére fókuszál, beleértve a blokklánc technológiát, oktatástechnikát és a digitális pénzügyeket.

Foster Awareness on the relevance of Checking the Truth – F.A.C.T. | CERV

Ügynökségünk partnerként vesz részt a „Foster Awareness on the relevance of Checking the Truth – F.A.C.T.” című CERV projektben. Az olasz, spanyol, portugál, görög, román, lengyel, litván és finn partnerekkel megvalósuló projekt célja a köztudatban megjelenő álhírek (fake news) tisztázása, szerte foszlatása.

Food-scalEUp | HORIZON

Ügynökségünk partnerként vesz részt a „Food-scalEUp: expanding the European digital agri-food acceleration ecosystem” című HORIZON projektben. A spanyol, francia, holland és német partnerekkel megvalósuló projekt célja az európai regionális agrár-élelmiszeripari digitális innovációs kapacitás fejlesztése.

HyPro4ST | Erasmus+

Ügynökségünk partnerként vesz rész részt a „HyPro4ST – Sustainable Tourism Innovation Through Hybrid Project Management” című Erasmus+ projektben. A görög, szlovén, horvát, olasz és portugál partnerekkel megvalósuló projekt célja, hogy pozitív társadalmi és fenntartható hatást gyakoroljon a turisztikai ágazatra.

ScaleUPcycling | Erasmus+

Ügynökségünk partnerként vesz rész részt a „ScaleUPcycling – Youth competence development on reuse and upcycling” című Erasmus+ projektben. A szlovén, bolgár, spanyol és ciprusi partnerekkel megvalósuló projekt célja a kreatív újrahasználat, vagyis az upcycling ösztönzése a fiatalok körében.

Lex(e)con | Erasmus+

Ügynökségünk partnerként vesz rész részt a „LEX(e)CON – Smart Entrepreneurship for People with Dyslexia” című Erasmus+ projektben. Az osztrák, görög, török és spanyol partnerekkel megvalósuló projekt célja, hogy támogassa azokat a felnőttképzési szolgáltatókat, akik vállalkozási ismeretek átadásával tudják segíteni a diszlexiával küzdő embereket.

EDUCATE | Erasmus+

Ügynökségünk partnerként vesz rész részt az „EDUCATE – European Hub for Digital Learning and Inclusive Adult Education Organisations” című Erasmus+ projektben. A görög, litván, olasz, lett és török partnerekkel megvalósuló projekt célja egy olyan digitális platform létrehozása, amely a felnőttoktatók számára kulcsfontosságú módszereket és képzést nyújt a digitális környezet megértéséhez és szélesebb körű befogadásához.

RE-CONNECT | Erasmus+

Ügynökségünk koordinátorként vesz rész részt a „RE-CONNECT” című Erasmus+ projektben. A litván, olasz, ír és szlovén partnerekkel megvalósuló projekt célja a közösségi alapú turizmus fejlesztése elmaradott területeken, zöld és digitális módszerekkel.

Young GREENtrepreneurs | Eramus+

Ügynökségünk koordinátorként vesz rész részt a „Young GREENtrepreneurs – Innovative approaches in promoting green entrepreneurship among youth” című Erasmus+ projektben. A szlovén, bolgár, észak-macedón, ír és spanyol partnerekkel megvalósuló projekt célja, hogy innovatív megoldásokkal ösztönözze a „zöld” vállalkozói szellem kialakulását a fiatalok körében.

2Lifes | Interreg Europe

Az Interreg Europe program keretében, ciprusi, dán, spanyol, litván, olasz, belga és magyar partnerszervezetek részvételével megvalósuló projekt, amely az újrahasználat (resuse) népszerűsítését, valamint az ezt ösztönző szakpolitkák megszületésének támogatását tűzte ki célul.

eDigiStars | Interreg Danube Transnational Programme

A projekt magyar, cseh, szlovén, osztrák, ukrán, román, boszniai, szerb és bolgár innovációs és fejlesztési, valamint foglalkoztatási, munkaerőpiaci ügynökségek részvételével valósul meg a Duna Transznacionális Együttműködési Program keretén belül. A projekt célja az 50 év feletti korcsoport digitális képességeinek fejlesztése annak érdekében, hogy segítse a korosztály munkaerőpiaci reintegrálását és választ adjon a piacon jelen lévő igényre a digitális/informatikai szaktudásra a Duna régió országaiban.

Erasmus Fiatal Vállalkozóknak - Az európai vállalkozói csereprogram

Az Erasmus Fiatal Vállalkozóknak projekt kezdő vállalkozóknak kínál lehetőséget arra, hogy Európai Uniós tagországokban dolgozzanak, és tapasztalt vállalkozóktól tanuljanak. A program keretén belül fiatal vállalkozók utazhatnak 1-6 hónapos időtartamra más uniós országba, ahol kis- és középvállalkozások szaktudással rendelkező alkalmazottai nyújtanak segítséget nekik ahhoz, hogy ötleteiket megvalósítsák.

hu_HU