Ismerje meg a KDRIÜ csapatát!

Velünk könnyebb!

dr. Szépvölgyi Ákos

ügyvezető

A Debreceni Egyetemen szerzett terület- és településfejlesztő geográfus diplomát 2000-ben. Ezt követően 2007-ben szerezte meg doktori (PhD) fokozatát az információs társadalom területi hatásainak témakörében. 2000 és 2008 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként. 2008-tól a Magyar Innovációs Szövetség regionális igazgatója. A KDRIÜ Nonprofit Kft. 2008. februári megalapítása óta a társaság ügyvezetője. Fő feladata a társaság ügyvezetői tevékenységének ellátása, a KDRIÜ projektjeinek vezetése, a regionális innovációs intézményrendszer koordinálása, illetve a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése.

Nyelvismeret: angol

Önmagáról: „Legszívesebben a családommal töltöm az időmet, emellett kergetem a focilabdát és a halakat.”

E-mail: szepvol@kdriu.hu

dr. Baráth Gabriella

vezető projektkoordinátor

Gabi a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán diplomázott 2000-ben földrajz-matematika szakon. Ezt követően 2008-ban szerezte meg doktori (PhD) fokozatát nagyvárostérségi kapcsolatrendszerek témakörben Pécsett, a PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolában, valamint a Párizs 8 Egyetem Társadalomtudományi Doktori Iskolában. 2000 és 2011 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként, 2011 és 2015 között pedig a Kodolányi János Főiskola munkatársa volt. Az ügynökségnél 2015. októberétől dolgozik. A következő témákban fordulhatnak hozzá: hazai és nemzetközi pályázati információk, pályázatkészítés, projektmenedzsment, társadalmi vállalkozások.

Nyelvismeret: angol, francia

Önmagáról: „Szeretek főzni, utazni, kertészkedni és imádom a kutyáinkat!”

E-mail: gbarath@kdriu.hu

Hegedűs István

vezető projektkoordinátor

István a Budapesti Gazdasági Főiskola Zalaegerszegi Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán végzett 2002 februárjában. 2002 márciusában kezdett el dolgozni a Balatoni Integrációs Kht. (később Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.) kötelékében. Pályafutását projektmenedzserként kezdte, és hazai finanszírozású pályázati forrásokat menedzselt, valamint részt vett a régiós fejlesztési dokumentumok elkészítésében. Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozását követően EU által finanszírozott projektek menedzselésével foglalkozott. Nemzetközi vezető projektmenedzserként jónéhány Európai Unió által finanszírozott program keretein belül szerzett tapasztalatot, mint például Life Program, Life+ Program, Intelligens Energia Európa Program, Erasmus+ Program, ESPON Program és a különböző interregionális együttműködési programok (Interreg IIIB CADSES, Interreg IVC, Interreg Europe, Interreg Central Europe, South East Europe Program, határmenti együttműködési programok). 2012-től a Nemzetközi Együttműködések Csoport vezetőjeként dolgozott és 2021 nyaráig több mint 30 nemzetközi projekt és együttműködés megvalósítását segítette.

Ügynökségünkhöz 2021. júliusában csatlakozott és a nemzetközi projektek, valamint a nemzetközi együttműködések területén segíti munkánkat.

Nyelvismeret: angol

Önmagáról: „Szeretek utazni, túrázni, érdekes fotókat készíteni. Kora ifjú koromban megfertőzött a labdarúgás, melyet szívesen űzök és nézek is.”

E-mail: istvan.hegedus@kdriu.hu

Hegedűs Viktor

vezető projektkoordinátor

Viktor a Szent István Egyetemen megszerzett környezetgazdálkodási agrármérnök diploma után a BME Vegyészmérnöki karán szerzett Környezetvédelmi szakmérnök oklevelet. Hazai és nemzetközi pályázatok megvalósítása terén több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Tevékenységeit 2003-2012 között a Közép-Pannon Terület és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezetőjeként, majd 2012-től tanácsadó és projektcégeken keresztül végezte. A KDRIÜ-nél 2018-ban tanácsadó beosztásban dolgozott, később IT területen szerzett projektmenedzsment tapasztalatokat. 2023-tól újra a csapat tagja. Feladatai közé elsősorban az ügynökség projektjeihez kapcsolódó projektmenedzsment, a tevékenységek koordinálása tartozik.

Nyelvismeret: angol

Önmagáról: „Szenvedélyes környezetvédő vagyok, szabadidőmben is szívesen foglalkozok környezetvédelmi tárgyú projektek fejlesztésével. Fehérvári hoki-szurkolóként rendszeresen látogatjuk a hazai csapat meccseit.”

E-mail: viktor.hegedus@kdriu.hu

Vargáné dr. Gálicz Yvette

projektkoordinátor

Yvette a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán idegenforgalmi és szálloda szakos közgazdász, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterképzési szakon okleveles közgazdász (szakirány: nemzetközi gazdasági elemző) képesítést szerzett, ezt követően a Debreceni Egyetem Klímareferens képzését végezte el. Doktori (PhD) fokozatát 2024-ben szerezte a regionális tudományok területén, a turisztikai fejlesztések szerepét vizsgálva. A különféle hazai és Európai Uniós források kezelésben széleskörű gyakorlattal rendelkezik, több mint 15 éve pályázatíróként és projektmenedzserként dolgozik, korábban aktív szerepet vállalt a térség számos infrastrukturális és kulturális célú fejlesztésében. A KDRIÜ csapatához 2023-ban csatlakozott, fő feladata a digitalizációs és innovációs projektek lebonyolítása és menedzselése.

Nyelvismeret: angol, német

Önmagáról: „Családcentrikus vagyok, így szabadidőmet elsősorban a családommal töltöm, valamint szeretek kirándulni, színházba járni, olvasni, hobbim a lovak és a lovaglás.”

E-mail: ivett.galicz@kdriu.hu

Kinizsi Gábor

projektkoordinátor

Gábor a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán végzett magyar és esztétika szakos bölcsészként 2012-ben, majd Polgárdi Város Önkormányzatánál helyezkedett el mint személyi titkár, rendezvényszervező és média menedzser. Ezután a Magyar Labdarúgó Szövetségnél vállalt munkát, ügynökségünkhöz pedig 2020. februárjában csatlakozott. Fő feladatai közé tartozik a hazai és nemzetközi projektek kommunikációja, a kapcsolódó tartalmak és arculati elemek elkészítése, valamint a projektek menedzselésében való részvétel.

Nyelvismeret: angol, német

Önmagáról: „Gyerekkorom óta nagyon kedvelem a jó történeteket, legyen az videójáték, könyv, színdarab, film vagy sorozat, emellett pedig a sport a másik szívügyem.”

E-mail: gabor.kinizsi@kdriu.hu

Paulusz Patrik

junior projektkoordinátor

Patrik a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán diplomázott, kereskedelem és marketing szakon. 2020-ban tanulmányai kiegészítésének céljából webdesigner képesítést szerzett. Egyetemi projektjei alatt dolgozott például a Spar Magyarország piackutatásán és projektjei közül egyik OTP különdíjat is kapott. 2022-ben szakmai gyakorlat gyanánt 7 hónapot töltött a Hilti Hungária Kft-nél, mint marketing gyakornok. A KDRIÜ-höz 2023-ban csatlakozott, mint projektkoordinátor.

Nyelvismeret: angol

Önmagáról: „Életem szerves részét képezi a sport. Szeretek új dolgokat, helyeket, embereket megismerni. Szabadidőmet gyakran töltöm családom, barátaim társaságában.”

E-mail: patrik.paulusz@kdriu.hu

Somogyi-Kiss Erika

projekt asszisztens

Erika a Közgazdasági Szakközépiskola elvégzését követően mérlegképes könyvelői és társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítést szerzett. Képesítése megszerzését követően könyvelőként dolgozott 10 évig. A KDRIÜ-nél 2016. február óta dolgozik, mint pénzügyi menedzser. Munkájának fő szakterületei a hazai és nemzetközi projektek pénzügyi koordinálása, a pályázatok könyvelése. Feladatai közé tartozik hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében és lebonyolításában való részvétel, valamint nemzetközi innovációs szervezetekkel való szakmai kapcsolattartás.

Önmagáról: „Szabadidőmben szívesen kirándulok és kedvelek mindent, ami PÁRIZS városával kapcsolatos.”

E-mail: esomogyi@kdriu.hu

Tudjon meg többet!

Ismerje meg cégünk történetét, filozófiáját, minőségpolitikánkat
és legfőbb eredményeinket!

hu_HU