EMULSA együttműködési modellek használtcikk üzleteket üzemeltető szervezetekkel (Spanyolország)

Az Erasmus fiatal vállalkozóknak projekt kezdő vállalkozóknak kínál lehetőséget arra, hogy Európai Uniós tagországokban dolgozzanak, és tapasztalt vállalkozóktól tanuljanak. A program keretén belül fiatal vállalkozók utazhatnak 1-6 hónapos időtartamra más uniós országba, ahol kis- és középvállalkozások szaktudással rendelkező alkalmazottai nyújtanak segítséget nekik ahhoz, hogy ötleteiket megvalósítsák.

A projekt új fordulója 2019. február 1-jével indult, várjuk a jelentkezőket!

Jelentkezés: gbarath@kdriu.hu

Telefonszám: +3620/917-2741

Mi az Erasmus fiatal vállalkozóknak program célja?

A kezdeményezés ösztönözi a vállalkozói tevékenységet és a versenyképességet, valamint az Unióban most induló és már létrehozott kis- és középvállalkozások nemzetközivé válását és növekedését. A projekt elősegíti a know-how átadását és a vezetői képességek kialakítását a kis-és középvállalkozások vezetői számára.

Kik vehetnek részt a programban?

Kezdő és tapasztalt vállalkozók. Az új vállalkozók komolyan tervezik saját vállalkozásuk beindítását, vagy az utóbbi három évben indították be azt. A tapasztalt vállalkozók az Európai Unión belül működő kis- vagy középvállalkozások tulajdonosai/vezetői.

Mit kínál az Erasmus fiatal vállalkozóknak program?

A projekt tapasztalatcserét tesz lehetővé a kezdő és tapasztalt vállalkozók között, támogatja az új kereskedelmi kapcsolatok kialakítását, valamint segíti a kezdő vállalkozások nemzetközivé válását.

 • A vállalkozók cseréje közvetítő szervezetek segítségével valósul meg.
 • A projekt 8 partner együttműködése által valósul meg.

Lássuk melyek a Program legfőbb előnyei mindkét fél számára!

Tapasztalt vállalkozó vagy, aki nyitott az új ötletekre?

A program segítségével egy motivált, új vállalkozó új ötletekkel és készségekkel gazdagíthatja a vállalkozásodat! Megismerhetsz más európai piacokat és nemzetközi kapcsolatokat építhetsz anélkül, hogy ki kellene mozdulni az irodából, ráadásul az általad fogadott személy támogatásban részesül, tehát nem hárul rád semmiféle anyagi kötelezettség.

Előnyök:
 • Nemzetközi kapcsolatépítés
 • Új ismeretek szerzése külföldről
 • Innovatív megoldások a saját vállalkozás számára
 • Potenciális együttműködési lehetőség
 • Üzleti tevékenység kiterjesztése külföldre
Céltudatos fiatal vagy, aki saját vállalkozás indításán töri a fejét, de fél belevágni?

Ez a program egy fiatal vállalkozóknak indított, európai uniós finanszírozású tudáscsere-program. Lehetőséget nyújt, hogy a pályázó egy másik európai uniós tagállamban működő, tapasztalt vállalkozó mellett dolgozzon, és ez által fejlessze a vállalkozáshoz szükséges készségeket.

Egy tapasztalt vállalkozó mellett eltöltött munkahelyi gyakorlat segíteni fog abban, hogy a vállalkozással kapcsolatos esetleges kérdésekre választ kapj és egyben felkésztheted saját vállalkozásodat a sikeres irányításra.

Előnyök:
 • Nemzetközi kapcsolatépítés
 • Üzleti módszerek megismerés
 • Kitekintés az európai piacra
 • Esetleges együttműködés lehetősége
 • Sikeres üzletemberekkel való találkozás lehetősége

Jelentkezni a következő oldalon tudsz:

További részletekért és információért keresd bátran Baráth Gabriella kollégánkat a gbarath@kdriu.hu email címen, illetve telefonon a +36 20 917 2741 számon.

A program hivatalos oldala:

hu_HU