Felhívás idősek számára!

A Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség az Országos Kórházi Főigazgatóság munkatársaival együttműködve olyan idősgondozásban használható egészségügyi eszközök kidolgozásában vesz részt, melyek célja az idősek életének megkönnyítése és betegségeik hatékonyabb kezelése otthoni környezetben.

A koronavírus járvány megmutatta, hogy egyre nagyobb szükség van a generációk közötti együttműködésre. Az otthonápolás fejlesztésével sokat tehetünk az idősekért, mivel így saját környezetükben, családjuk felügyelete mellett van lehetőségük gyógyulásra vagy megfelelő ellátásra.

Ahhoz, hogy az eszközöket az idősebb generáció igényei szerint lehessen továbbfejleszteni, az ügynökségnek szüksége van az Önök segítségére. Az idősektől kapott vélemények és tapasztalatok segítségével javítani lehet az eszközök használhatóságát, a működésük érthetőségét, a termékek végleges típusát.

Amennyiben Ön 65 év feletti és úgy érzi, hogy szívesen részt venne olyan eszközök fejlesztésében, melyek másokon is segíthetnek, az ügynökség várja jelentkezését!

Megkeresésével forduljon bizalommal Bende Csabához az alábbi telefonszámon:

+36 20 512 71 95

https://www.interreg-central.eu/Content.Node/HoCare2.0.html

A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

This transnational cooperation project is funded by Interreg CENTRAL EUROPE and aims to create sustainable linkages among innovation actors.

hu_HU