Találkozzunk a SMART-on!

Napjaink egyik legnagyobb kihívása elengedni a megszokott, jól ismert mintákat, berögződéseket, és új utakat, nézőpontokat keresni helyettük. A 2023. április 26-án a budapesti Akváriumban megrendezésre kerülő SMART konferencia előadói is ezt a témát járják körül Nancy Rademaker, az ügyfélközpontú innováció nemzetközi hírű előadójának keynote beszédét követően. Az IVSZ eseményén szó esik majd arról, milyen hatással lesz a metaverzum, a MI-technológiák és a decentralizált gazdaság az egyes szektorok jövőjére. Az előadók arra is választ keresnek, hogy miként lehet fenntartható világot alkotni egy alapvetően fenntarthatatlan környezetben, illetve hogyan változik meg a gazdaság és az üzlet a valós és a virtuális világ határának elmosódása nyomán.

Az IVSZ szakmai konferenciájának idei témája a changing reality, hiszen az alapjaiban megváltozó körülmények nyomán a megszokott, jól ismert mintákat, berögződéseket el kell engednünk, hogy új utakat, nézőpontokat keressünk helyettük. Ennek nyomán pedig azt is újra kell gondolnunk, amit a világról, a technológiáról, az üzletről tudunk.

Április 26-án a rendezvényen debütál a DigitalTech EDIH, amelynek a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség (KDRIÜ) is konzorciumi, szakmai partnere. A színpadon Kalocsai Kornél (elnök, Blockchain Magyarország Egyesület), Csiszár Dénes (bizdev lead, EIT Digital), és Tordai Balázs (ipar 4.0 szakértő, IVSZ) beszélgetnek arról, hogyan léphetnek szintet a kkv-k digitális megoldások segítségével.

A DigitalTech EDIH standjánál pedig kiberbiztonsági, edtech, fintech, blockchain és üzletfejlesztési szakértők várják a látogatókat, aholaz EDIH térítésmentes képzéseiről és tanácsadási szolgáltatásairól adnak bővebb tájékoztatást.

Vegyél részt te is április 26-án az ország egyik legnagyobb jelentőségű B2B üzleti eseményén, ahol bemutatkozik a magyarországi DigitalTech EDIH, gyere és tájékozódj standunknál képzéseinkről, hallgasd meg tanácsainkat, amelyek segíthetnek vállalkozásodnak előrébb lépni.  

További részletek és regisztráció: https://bit.ly/3ZAT5QG

hu_HU