Vegyen részt képzési igényekről szóló felmérésünkben!

A DigitalTech EDIH, az Európai Unió európai digitális innovációs tudásközpontjainak (European Digital Innovation Hubs – EDIH) egyik magyarországi tagjaként térítésmentes képzésekkel és tanácsadási szolgáltatásokkal támogatja a hazai kkv-szektort és a közszféra szervezeteit, hogy digitális megoldások alkalmazása segítségével növeljék versenyképességüket. 

Kérjük, mondja el véleményét, az Ön meglátásaira is nagy szükség van ahhoz, hogy olyan képzéseket, szolgáltatásokat tudjunk kínálni, amelyekre az Önök vállalkozásának leginkább szüksége van. A kérdőív kitöltése kb. 5-7 percet vesz igénybe.

Link: Felmérés kitöltése 

A kérdőívet kitöltők között 5 db páros belépőt sorsolunk az IVSZ 2023-as SMART konferenciájára, ahol többek között Nancy Rademaker nemzetközi keynote speakerrel is találkozhatnak a résztvevők április 26-án az Akvárium színpadán.  Továbbá az Infotér felajánlásából 5 db Infoparlament jegyet sorsolunk ki. Ha szeretne részt venni a nyereményjátékunkban, kérjük töltse ki a kérdőívet február 15-ig.

A kérdőívben a cég azonosítására vonatkozó adatok, valamint az e-mail cím és telefonszám megadása nem kötelező. Amennyiben megadja e-mail címét, hozzájárul, hogy a későbbiekben térítésmentes képzési és szolgáltatási lehetőségeinkről tájékoztassuk Önt a megadott e-mail címen vagy telefonszámon. A kérdőívvel kapcsolatos adatvédelmi kérdésekre a  https://ivsz.hu/adatvedelem/ linken talál tájékoztatást.   

Részvételét és közreműködését előre is köszönjük.   

hu_HU