Telefon: +36 22 514 111 E-mail: kdriu@kdriu.hu

Cégtörténet

Mivel foglalkozunk?

A Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség (KDRIÜ) tevékenysége igen sokrétű. Mégis, leginkább pályázatokat írunk és nyerünk el, hazai és nemzetközi innovatív projekteket menedzselünk, megvalósítunk és népszerűsítjük őket, tanácsokat adunk, ösztönözzük az innovációt, tudást formálunk, technológia transzfert végzünk, képzéseket tartunk és mentorálunk.

Hogyan alakult a cég?

2005 január 01-én alakultunk meg, nyolc régiós innovációs hídképző szervezet, illetve felsőoktatási intézmény konzorciumaként. Eredetileg egy három éves projektre szerveződtünk ebben a formában, ahol is kulcsszerepet vállaltunk a technológiai és innovációs támogatást nyújtó intézményrendszer termék- és szolgáltatás kínálatának „piacképessé” formálásában. Emellett folyamatosan végeztük a régióban működő vállalkozások innovativitásának, szükségleteinek és elvárásainak felmérését, amelyhez szolgáltatásainkat igazítottuk.

2008 februárjában, az első hároméves konzorciumi formában történő működés tapasztalatai alapján, hat szervezet megalapította a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft-t, a KDRIÜ. A KDRIÜ aktuális társasági szerződése itt elérhető. - megnyitás (.pdf)

Kreatívan, Derűsen, Rugalmasan, Intelligens megoldásokkal, Ügyfélközpontúan

Működésünk több mint tíz éve alatt meghatározó szereplővé váltunk a regionális innovációs folyamatok generálásában, koordinálásában, a technológiai innovációs hálózatok szervezésében és főként innovációt segítő szolgáltatások nyújtásában.

A mára több mint 200 hazai és 100 külföldi partnerünk számára a következő területeken kínálunk együttműködést, többek között nemzetközi projekt fejlesztőknek, potenciális vállalkozóknak, ötletgazdáknak, innovatív vállalkozásoknak (startup, kezdő, működő), KKV-knak, hivataloknak, felsőoktatási és kutatóhelyeknek, valamint önkormányzatoknak.

Értékeink

Hiszünk abban, hogy ha fejlődik az egyén, akkor azzal a vállalata is fejlődni fog. Egy kérdésre biztosan nem fog két különböző választ kapni tőlünk – mi mindig ugyanazt mondjuk. Ismerjük a piacot, és a piaci szereplők is ismernek minket. Arról, hogy milyenek vagyunk, a legjobb, ha megkérdezik az ügyfeleinket, partnereinket – hiszünk ugyanis a referencia erejében. A legmegbízhatóbb információ szerintünk mindig az, amit tapasztalatok támasztanak alá.

Velünk könnyebb!

Szeretnénk szakmai tudásunkkal, rugalmasságunkkal, garanciánkkal, pontosságunkkal, sikeres projektjeinkkel és őszinteségünkkel kitűnni a többi cég közül. Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, a bizalmat, a tisztességet és az emberközpontúságot, igyekszünk professzionális, gyors, komplex szolgáltatást nyújtani, kölcsönös tisztelettel a megrendelők iránt.

Büszkék vagyunk arra, hogy sokszínű és családbarát munkahely vagyunk, valamint arra, hogy hátunk mögött levő számos sikeres projekt helyettünk is beszél rólunk.

Hol lehet velünk találkozni?

Teljeskörű online jelenlét mellet (honlap, projekt honlapok, partner honlapok, facebook, skype), ott vagyunk projekt partnereink rendezvényein, de megtalálhatók vagyunk a 6C Klaszterban és a MISZ-ben is. Itt üzenhet nekünk!