Hazai projektek

Térségi együttműködések elősegítése, közösségi-részvételi tervezés, rugalmas foglalkoztatás támogatása, innovációs díj. Tekintse meg hazai projektjeinket!

Gondoljuk újra közösségi tereinket!

A projekt keretében székesfehérvári középiskolás diákok bevonásával térképeztük fel és gondoltuk újra a helyi közösségi terekben rejlő lehetőségeket.

Közép-Dunántúli Regionális Képzési Klaszter

Az öt közép-dunántúli vállalkozás és egy felsőoktatási intézmény együttműködésének eredményeként létre jött klaszter fő céljai a régió foglalkoztatási szintjének növelése, a munkahelyteremtés ösztönzése, a szakképzés rendszerének fejlesztése, továbbá a gazdaság igényeihez igazodó szakképzés támogatása.

EXPANDER – Az EX ANTE és együttműködő partnerei a rugalmas foglakoztatás elterjesztéséért

A projekt célja a rugalmas foglalkoztatás elterjesztése volt a konvergencia régiókban. A résztvevő vállalkozások szervezetük átvilágítása után forrást hívhattak le szervezetfejlesztési költségeik fedezésére.

Közép-dunántúli Regionális Innovációs Díj

Az Ügynökségünk által alapított díjra legutóbb 2019-ben pályázhattak olyan vállalkozások, amelyek innovációs projektjei 2017-2019 között valósultak meg. Emellett pedig díjaztuk azokat a diákokat is, akil az említett időszakban megvalósított vagy megvalósítás alatt lévő projektötlettel rendelkeztek.

Vértes-Duna Járműipari Klaszter

A közép-dunántúli régió Vértes-Duna térségében 16 járműiparban érdekelt szervezet hívta életre a klasztert, melynek fő céljai az együttműködés, piaci pozíció erősítése, nemzetközi kapcsolatépítés és közös fejlesztési tervezés.

hu_HU