Üdvözöljük a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség oldalán

 

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség a nemzeti kutatás-fejlesztési és innovációs politika meghatározó, közfunkciókat is gyakorló regionális koordináló és hídképző szervezeteként működik a Közép-Dunántúlon. Ezen minőségében a regionális gazdasági potenciál – és ezen keresztül a hazai K+F+I aktivitás - javításához járul hozzá innovációs szolgáltató központi feladatok ellátásával, értéknövelt szolgáltatások nyújtásával és az innovációs hálózatok koordinálásával.

MUNKATÁRSAINK

 

 

Dr. Szépvölgyi 
Ákos

ügyvezető
igazgató

 

Fekete György
projekt-
menedzser

 

SzepvolgyiDR. SZÉPVÖLGYI ÁKOS
ügyvezető igazgató
 

A Debreceni Egyetemen szerzett terület- és településfejlesztő geográfus diplomát 2000-ben. Ezt követően 2007-ben szerezte meg doktori (PhD) fokozatát az információs társadalom területi hatásainak témakörében. 2000 és 2008 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként.  2008-tól a Magyar Innovációs Szövetség regionális igazgatója. A KDRIÜ Nonprofit Kft. 2008. februári megalapítása óta a társaság ügyvezető igazgatója. Fő feladata a társaság ügyvezetői tevékenységének ellátása, a KDRIÜ projektjeinek vezetése, a regionális innovációs intézményrendszer koordinálása, illetve a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése. Angolul tárgyalási szintű nyelvtudással rendelkezik.

Magamról: Legszívesebben a családommal töltöm az időmet, emellett kergetem a focilabdát és a halakat.


 E-mail: szepvol@kdriu.hu                    Tel:+36-20/384-4472                           kdriu

FeketeFEKETE GYÖRGY
projektmenedzser
 

György a Szegedi Tudományegyetemen szerzett terület-és településfejlesztő geográfus diplomát, majd ezt követően felvételt nyert a Szegedi Tudományegyetem Földtudományi Doktori iskolájába. A KDRIÜ-nél 2012. február óta dolgozik, mint projektmenedzser. Munkájának fő szakterületei a fenntartható közlekedésfejlesztésre és az iparjogvédelemre fókuszálnak. Feladatai közé tartozik hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében és lebonyolításában való részvétel, nemzetközi innovációs szervezetekkel való szakmai kapcsolattartás, RIÜNET hálózat helyi feladatainak ellátása. 2012 óta az IMP3rove nemzetközi innováció menedzsment tanácsadója. Angol nyelven társalgási szinten beszél.

Magamról: Kedvelt időtöltésem a sportolás, túrázás és veterán motorkerékpárok fejújítása.


 E-mail: gyorgy.fekete@kdriu.hu                   Tel: +36-20/275-7652                      kdriu

 

Bonda Ágnes
projekt-
menedzser

 

Somogyi Erika
pénzügyi
menedzser

 

BONDA ÁGNES
projektmenedzser
 

Ágnes pénzügyi tanulmányait a Veszprémi Egyetemen végezte közgazdász szakon. Szakmai gyakorlatát a Balda Solutions Hungary Kft - nél töltötte, ahol a gyakorlat után pénzügyi kontroller munkatársként dolgozott. Ezt követően a kereskedelemben helyezkedett el, logisztikai szakterületen. Az ügynökségnél 2011 óta dolgozik, jelenleg az Erasmus for Young Entrepreneurs európai uniós vállalkozói program hazai koordinátora. Munkájának további fő szakterületei az innovatív közbeszerzés valamint a klaszterfejlesztés. Emellett számos nemzetközi projekt tervezésében és megvalósításában is közreműködik. 2012 óta iparjogvédelmi tanácsadó. A következő témákkal kapcsolatban fordulhatnak hozzá: hazai és nemzetközi iparjogvédelem, innovációs projektfejlesztés és klaszterfejlesztés. Angolul társalgási szintű nyelvtudással rendelkezik.

 

Magamról: Szabadidőmben nagyon szeretek lovagolni és olvasni. 


 E-mail: agnes.bonda@kdriu.hu                Tel: +36-20/512-7195                       kdriu

SOMOGYI ERIKA
pénzügyi menedzser

Erika a Közgazdasági Szakközépiskola elvégzését követően mérlegképes könyvelői és társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítést szerzett. Képesítése megszerzését követően könyvelőként dolgozott 10 évig. A KDRIÜ-nél 2016. február óta dolgozik, mint pénzügyi menedzser. Munkájának fő szakterületei a hazai és nemzetközi projektek pénzügyi koordinálása, a pályázatok könyvelése. Feladatai közé tartozik hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében és lebonyolításában való részvétel, valamint nemzetközi innovációs szervezetekkel való szakmai kapcsolattartás.

Magamról: Szabadidőmben szívesen kirándulok és kedvelek mindent, ami PÁRIZS városával kapcsolatos.


 E-mail: esomogyi@kdriu.hu                Tel: +36-20/667-5560                             kdriu

   

Dr. Baráth Gabriella
projekt-
menedzser

 

 

 

  DR. BARÁTH GABRIELLA
  projektmenedzser

 Gabi a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán        diplomázott 2000-ben földrajz-matematika szakon. Ezt követően    2008- ban szerezte meg doktori (PhD) fokozatát nagyvárostérségi kapcsolatrendszerek témakörben Pécsett, a PTE KTK    Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolában, valamint a Párizs 8 Egyetem Társadalomtudományi Doktori Iskolában. 2000 és 2011 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként, 2011 és 2015 között pedig a Kodolányi János Főiskola tudományos munkatársa volt. Az ügynökségnél 2015. októberétől dolgozik, mint projektmenedzser. Szakági szakértőként vesz részt A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban című projektben. A projekttel kapcsolatban, illetve a következő témákban fordulhatnak hozzá: hazai és nemzetközi pályázati információk, pályázatkészítés, projektmenedzsment.

Magamról: nagyon szeretek a lovam közelében lenni és kertészkedni.


E-mail: gbarath@kdriu.hu               Telefon: +36-20/917-2741                 kdriu

 
 
cosme_logo.pngcrehub_logo.pnggenius_loci.pngint duna_logo.pngint_central_logo.pnginterreg_europe_logo.pngnkfih_logo.pngppi_logo.pngtorok-magyar.pngyoung_e_logo.pngcosme_logo.pngcrehub_logo.pnggenius_loci.pngint duna_logo.pngint_central_logo.pnginterreg_europe_logo.pngnkfih_logo.pngppi_logo.pngtorok-magyar.pngyoung_e_logo.png