BEZÁRÁS

Telefon: +36 22 514 111 E-mail: kdriu@kdriu.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

Forrás szerzés
Fejlesszük együtt vállalkozását! Megtaláljuk a cégének legmegfelelőbb stratégiát és a szükséges forrást is hozzá. Legyen szó magán- vagy kockázati tőke bevonásról, pályázatok megírásáról, projektek menedzseléséről, vagy akár saját fejlesztésekről.
Innováció menedzsment
Nemcsak az ötletelésben, hanem a megvalósításban is segítünk! Széleskörű szakmai tapasztalatunkra és kapcsolatrendszerünkre alapozva iparjogvédelmi tanácsadással, hálózatfejlesztéssel, partnerközvetítéssel, elemzésekkel és képzésekkel támogatjuk vállalkozása fejlesztését.
Ötletek értékelése
Van egy, vagy több kiváló ötlete, találmánya, innovációja? Piacot szerzünk Önnek! Ismerjük a sikeres befektetők igényeit. Megtaláljuk Önnel együtt a piaci rést, segítünk szellemi tulajdonának megvédésében és az ötlet kiaknázásában!

MAGUNKRÓL

Cégtörténet
2005 óta több mint 200 hazai és 100 külföldi partnernek nyújtottunk innovációt segítő szolgáltatásokat. Velünk könnyebb! Ismerje meg cégünk történetét!
Munkatársak
Lendületesek és elkötelezettek vagyunk. Több terület szakértőiként két közös dolog biztosan van bennünk: az innováció szeretete és a proaktív hozzáállás. Ismerjen meg minket!

PROJEKTEK

Hazai projektek
TÁMOP, GINOP, Széchenyi 2020 és egyéb hazai projektekben vettünk és veszünk részt. Hazai projektjeink kiemelten támogatják a kis- és középvállalkozások szervezetfejlesztését, a rugalmas foglalkoztatás és a piacképes duális képzések elterjesztését, valamint a régió foglalkoztatási szintjének növelését. Mindemellett megalapítottuk a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Díjat is.
Nemzetközi projektek
Soroljuk: fenntartható városi környezet fejlesztés, Duna Régió Iránytű kifejlesztése a külföldi munkavállalók gazdasági integrációja kapcsán felmerült problémák kezelésére, AgriGo4Cities (Városi Mezőgazdaság a Városok Megváltoztatásáért), fejlesztéspolitikák a vidéki vállalkozások és innovatív KKV-k számára. Ezek mellett több egyéb, Közép-dunántúli régiót célzó fejlesztéseket lehetővé tevő projektben is dolgozunk.

KAPCSOLAT

Itt tud üzenni nekünk, ha kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy ha bármi egyebet szeretne velünk megosztani. Igyekszünk mindig gyorsan válaszolni minden megkeresésre.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 113.
Telefon: +36 22 514 111
Email: kdriu@kdriu.hu

Név:

E-mail:

Üzenet:

Ellenörző kód: Írja be a két szám összegét! 33 + 55

Adatkezelési tájékoztató - megnyitás (.pdf)
Hozzájárulok az adatok kezeléséhez, kapcsolati célra.