Telefon: +36 22 514 111 E-mail: kdriu@kdriu.hu

Munkatársak

Dr. Szépvölgyi Ákos, ügyvezető

A Debreceni Egyetemen szerzett terület- és településfejlesztő geográfus diplomát 2000-ben. Ezt követően 2007-ben szerezte meg doktori (PhD) fokozatát az információs társadalom területi hatásainak témakörében. 2000 és 2008 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként. 2008-tól a Magyar Innovációs Szövetség regionális igazgatója. A KDRIÜ Nonprofit Kft. 2008. februári megalapítása óta a társaság ügyvezetője. Fő feladata a társaság ügyvezetői tevékenységének ellátása, a KDRIÜ projektjeinek vezetése, a regionális innovációs intézményrendszer koordinálása, illetve a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése.

Nyelvismeret: angol
Önmagáról: „Legszívesebben a családommal töltöm az időmet, emellett kergetem a focilabdát és a halakat.”

E-mail: szepvol@kdriu.hu
Telefon: +36-20/384-4472

Tóth Milán, vezető tanácsadó

Milán a Kodolányi János Főiskolán szerzett nemzetközi kapcsolatok szakreferens diplomát, majd ezt követően a Pannon Egyetem nemzetközi tanulmányok szakára nyert felvételt. Hazai és nemzetközi pályázatok megvalósítása terén több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, melyet 2005-2016 között a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-nél szerzett programmenedzserként, majd 2012-től minőségirányítási- és koordinációs csoportvezetőként. A KDRIÜ-nél 2017. februárja óta dolgozik vezető tanácsadó beosztásban. Feladatai közé elsősorban az Ügynökség által megvalósítandó projektekhez kapcsolódó monitoring rendszer működtetése, a folyamatok szabályozása, a tevékenységek összehangolt koordinálása tartozik.

Nyelvismeret: angol, német
Önmagáról: „Szabadidőmben szívesen gitározom, zenélek többedmagammal, koncertekre járok, illetve a lemezgyűjteményemet rendezgetem.”

E-mail: milan.toth@kdriu.hu
Telefon: +36-20/336-6926

Dr. Baráth Gabriella, tanácsadó

Gabi a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán diplomázott 2000-ben földrajz-matematika szakon. Ezt követően 2008-ban szerezte meg doktori (PhD) fokozatát nagyvárostérségi kapcsolatrendszerek témakörben Pécsett, a PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolában, valamint a Párizs 8 Egyetem Társadalomtudományi Doktori Iskolában. 2000 és 2011 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként, 2011 és 2015 között pedig a Kodolányi János Főiskola munkatársa volt. Az ügynökségnél 2015. októberétől dolgozik. A következő témákban fordulhatnak hozzá: hazai és nemzetközi pályázati információk, pályázatkészítés, projektmenedzsment, társadalmi vállalkozások.

Nyelvismeret: angol, francia
Önmagáról: „Szabadidőmben szeretek kertészkedni és kirándulni.”

E-mail: gbarath@kdriu.hu
Telefon: +36-20/917-2741

Somogyi Erika, pénzügyi menedzser

Erika a Közgazdasági Szakközépiskola elvégzését követően mérlegképes könyvelői és társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítést szerzett. Képesítése megszerzését követően könyvelőként dolgozott 10 évig. A KDRIÜ-nél 2016. február óta dolgozik, mint pénzügyi menedzser. Munkájának fő szakterületei a hazai és nemzetközi projektek pénzügyi koordinálása, a pályázatok könyvelése. Feladatai közé tartozik hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében és lebonyolításában való részvétel, valamint nemzetközi innovációs szervezetekkel való szakmai kapcsolattartás.

Önmagáról: „Szabadidőmben szívesen kirándulok és kedvelek mindent, ami PÁRIZS városával kapcsolatos.”

E-mail: esomogyi@kdriu.hu
Telefon: +36-20/667-5560

Szalók Máté, projektmenedzser

Máté a Szegedi Tudományegyetemen szerezte meg geográfus mesterdiplomáját terület és településfejlesztés szakirányon. Tanulmányai alatt bekapcsolódott a Gazdaság- és Társadalomföldrajzi Tanszéken zajló projektekbe, ahol kisebb kutatási feladatokat végzett. MSc tanulmányai alatt egy szemesztert Szlovéniában, Koperben töltött, ahol az Univerza na Primorskem egyetem Menedzsment karán tanult. Szakmai gyakorlatát 2016 nyarán az ügynökségnél végezte, 2017 február óta az ügynökség munkatársa. Fő feladata a nemzetközi projektek menedzselése.

Nyelvismeret: angol
Önmagáról: „Szabadidőmben legszívesebben sportolok, olvasok és szeretek utazni is.”

E-mail: mate.szalok@kdriu.hu
Telefon: +36-20-336-6956

Kovács Anett, projektmenedzser

Anett a győri Széchenyi István Egyetem főiskolai szakán végzett közgazdászként 2006-ban. Szakmai gyakorlatát a székesfehérvári Közép-Pannon Nonprofit Kft-nél szerezte, ahol a diploma megszerzését követően el is helyezkedett. Hazai és nemzetközi, gazdaságfejlesztési témájú projektek pénzügyi menedzselésével foglalkozott, majd egy több mint egy éves budapesti kitérő folyamán a hazai megújuló energia és energiahatékonyságot elősegítő pályázatok ellenőrzésébe látott bele, mint projektmenedzser. Visszatérve szülővárosába ismét pályázói oldalról támogatta a Regionális Operatív Program kiírásaira pályázó térségi önkormányzatokat. Emellett az INTERREG EUROPE programban nyert gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos pályázatok pénzügyi menedzselését látta el. A hazai vonalat megtartva a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül szerteágazó témájú (településfejlesztés, turisztika, energetika…) térségi pályázatainak ellenőrzését folytatta a Magyar Államkincstárnál. 2018. júniusa óta munkatársa a KDRIÜ-nek.

Nyelvismeret: angol
Önmagáról: „Fesztiváljárás mellett szeretek szabadidőmben másoknak szép körmöket alkotni, gasztronómiai újdonságokat kipróbálni és tornázni.”

Email: anett.kovacs@kdriu.hu
Telefon: +36-20/275-7652

Bende Csaba, projektmenedzser

Csaba a Szegedi Tudományegyetem szerezte meg geográfus mesterdiplomáját terület- és településfejlesztő szakirányon 2015-ben. Ezt követően három évig az SZTE Földtudományok Doktori Iskola nappali tagozatú doktori hallgatója volt, ahol a városi mezőgazdaság különleges elemeinek, a közösségi kertek kritikai vizsgálatával foglalkozott településföldrajzi szempontból. Jelenleg a fokozatszerzés előkészületeit végzi. Egyetemi évei alatt 2 alkalommal volt külföldön cserediák, egy félévet töltött a lengyelországi Gdansk és két hónapot az észtországi Tartu egyetemein. Doktori képzése alatt kapcsolódott be az ügynökség munkájába, először az Agrigo4cities projektben vett részt külső szakértőként, majd 2018 június közepétől, mint munkatárs. Fő feladata nemzetközi projektek menedzselése.

Nyelvismeret: angol
Önmagáról: „Szeretek utazni, úszni, hegyet mászni és túrázni, illetve szabadidőmben mindig a kezem ügyébe akad egy-két jó regény is.”

E-mail: csaba.bende@kdriu.hu
Telefon: +36-30/516-8067

Hegedűs Viktor, projektmenedzser

Viktor a Szent István Egyetemen megszerzett környezetgazdálkodási agrármérnök diploma után a BME Vegyészmérnöki karán szerzett Környezetvédelmi szakmérnök oklevelet. Hazai és nemzetközi pályázatok megvalósítása terén több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Tevékenységeit 2003-2012 között a Közép-Pannon Terület és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft.  ügyvezetőjeként, majd 2012-től tanácsadó cégek és projektcégeken keresztül végezte. A KDRIÜ-nél 2018. májusa óta dolgozik tanácsadó beosztásban. Feladatai közé elsősorban az Ügynökség projekjeihez kapcsolódó projektmenedzsment, a tevékenységek koordinálása tartozik. Angol nyelvből középszintű nyelvtudással rendelkezik.

Magamról: Szenvedélyes környezetvédő, szabadidejében is szívesen foglalkozik környezetvédelmi tárgyú projektek fejlesztésével. Fehérvári hoki-szurkolóként rendszeresen látogatja a hazai csapat meccseit.

E-mail: viktor.hegedus@kdriu.hu

Telefon: +36-20/315-1078