SEGÍTS NEKÜNK!

15-29 éves vagy, és érdekel a zöld gazdaság, az innovatív megoldások, vagy épp új zöld projekteken töröd a fejed?

Töltsd ki az alábbi kérdőívet és segítsd a munkánkat:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEwpjVBT9SOgDYhKYbCVJAPsMfsG9vkhgbuE3B4ZdWlHdreQ/viewform

Árvizek, erdőtüzek, rekordokat döntögető hőhullámok és szélsőséges időjárási események. A természeti katasztrófák száma megsokszorozódott az elmúlt évtizedekben és úgy tűnik, hogy évről évre erősebb a kapcsolatuk az éghajlatváltozással. A megoldás valódi kihívás az emberiség számára. Csökkenteni kell a károsanyag kibocsátást és át kell térni fenntarthatóbb megoldásokra.

A “Young GREENtrepreneurs” című Erasmus+ projekt célja az, hogy hozzájáruljon ezeknek a lehetőségeknek a felkutatásához és a zöld vállalkozói szellem megismerésére és alkalmazására ösztönözze a fiatalokat. A projekt 2021. novemberében indult hat ország (Szlovénia, Bulgária, Észak-Macedónia, Írország, Spanyolország, Magyarország) részvételével.

A projekt egyik fő eredménye egy interaktív online platform lesz, amely a zöld ipar – vállalkozói szellem – és startup projektfejlesztés hármasát szeretné egy együttműködési és kompetenciafejlesztési felületen integrálni. A platformot most tervezzük, létrehozásához nagyon fontos a véleményetek. Azt szeretnénk, ha minden lényeges információ és funkció beépítésre kerülne.A kérdőív anonim, kitöltése legfeljebb 5 percet vesz igénybe.

Nagyon köszönjük!

hu_HU