InnoSchool Seminar Days – Tanári tájékoztató II.

2021. JÚNIUS 10-én, csütörtökön 17:30-tól szeretettel várjuk rövid, 30 perces online tájékoztatónkra azokat a középiskolai tanárokat, akik szeretnének egy új, élményalapú oktatási rendszert megismerni. Elsősorban a közép-dunántúli régióban vagy Közép-Magyarországon oktató tanárok jelentkezését várjuk, de természetesen mindenkit szeretettel látunk az ország egész területéről!

Az új InnoSchool Learning System oktatási rendszer célja, hogy a jelenlegi középiskolás korosztályt játékos formában olyan vállalkozói ismeretekkel vértezzen fel, amelyek később a való életben is nagy segítséget jelenthetnek egy-egy új vállalkozás létrehozásakor.

A tananyaghoz kapcsolódó digitális játék során a diákok az alapvető vállalkozói ismeretek elsajátítása mellett megismerkedhetnek a társadalmi vállalkozások fogalmával is.

A tanulók hat témakörhöz – idősgondozás, környezetvédelem, munkaerő-elvándorlás, gyermekjólét, vidéki térségek és kirekesztett csoportok – kapcsolódó kihívásokat és társadalmi szükségleteket ismerhetnek meg, és ezek megoldására hozhatják létre saját virtuális cégüket.

A rendezvény MEGHÍVÓJA

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken keresztül végezhetnek el:

https://zoom.us/meeting/register/tJAqdu6vrzksGtXtjEG5sSxTn13uh79NWGs1

A regisztráció során kérjük adja meg annak a középiskolának a nevét, ahol jelenleg oktat.

Szeretettel várjuk!

Egy kis ízelítő és gameplay a játékból:

en_GB