Kulturális és Kreatív Ipari Platform

Alkotó-, művészeti, szórakoztató tevékenység

Arcvonal-fotográfia

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Kossuth utca 11.

Weboldal: https://www.kislaci.com/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/kislaci.photography

Kapcsolattartó neve: Kiss László

E-mail: foto.kislaci@gmail.com

Phone: +36 30 4830 173

A szervezet konkrét tevékenysége: Reklám, divat, alkalmazott fotográfia, videófelvétel készítés, oktatás.

Rövid bemutatkozás: Kiss László, alkalmazott fotográfus

Eliza +Recykül Újradivat

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Oskola utca 14.

Közösségi oldalak:
https://www.facebook.com/Eliza-Divat%C3%A1ru-763463953689762/

Kapcsolattartó neve: Kocsis Pálné

E-mail: kocsis.noemi1@gmail.com

Phone: +36 20 2105 200

A szervezet konkrét tevékenysége: Női divat, reuse szemléletű ruhák, gardróbcsere szervezés, reuse workshopok helyben és kitelepülve, “Szeresd a ruhád!” mozgalom hazai meghonosítása és terjesztése

Rövid bemutatkozás: Az Eliza 13 éves múltra tekinthet vissza Székesfehérváron, ám 2020-ban új profilt vesz fel az egyedi, kis szériás, kosztümös vonalat is megtartva. Recykülnek neveztük el az új irányt, mert a nőies irányt kombinálni szeretnénk a “ne dobd ki a régit, újítsd fel inkább!” célokkal. A 70 éven felüli vállalkozó-tulajdonos egyébként a BabyBoom generáció tagjaként is elkötelezett a fenntartható divat mellett, ezért nem csak női felsőruházattal, de kiegészítőkkel, újrahasznált anyagokból készült bizsukkal is támogatja majd azokat, akik úgy érzik, a fenntartható divat terén is bőven van még mit tenni. A “Szeresd a ruhád!” mozgalom Fehérvárról történő elterjesztésével pedig azt szeretnénk tovább adni, hogy a jól felépített gardrób megbízható alap a hétköznap,mégis mindig trendi ruházkodáshoz.

Faputtony Kreatív

A szervezet címe: 8151 Szabadbattyán

Közösségi oldalak:
 https://www.facebook.com/Faputtony-Kreat%C3%ADv-1834540773464733

Kapcsolattartó neve: Vörösné Simon Nikolett

E-mail: vnikolett33@gmail.com

Phone: +36 30 6171 018

A szervezet konkrét tevékenysége: Textil alapanyagú hasznàlati és dísztárgyak, kézműves foglalkozások.

Rövid bemutatkozás: Vörösné Simon Nikolett vagyok és Szabadbattyànban készítek textil alapanyagból hasznàlati és dísztárgyakat. Portékàim vàsàrokon értékesíteni,tudàsom pedig szívesen osztom meg az érdeklődőkkel kézműves foglalkozásaimon.

Jámbor-Czifra Ildikó

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár

Weboldal: https://czifraildiko.hu/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/czifraildikophoto

Kapcsolattartó neve: Jámbor-Czifra Ildikó

E-mail: info@czifraildiko.hu

Phone: +36 20 2320 290

A szervezet konkrét tevékenysége: Fotózás

Rövid bemutatkozás: Örülök, hogy itt vagy…hiszen ebből is látszik, hogy számodra is fontos a családi pillanatok megörökítése, az első napoktól kezdve. Az első lépésektől kezdődő hosszú úton rengeteg mérföldkő színesíti mindannyiónk életét, melyeket emlékek, képek nélkül nehéz lenne újra és újra feleleveníteni. Az én célom az, hogy ebben segítselek téged.

JJinterior - Juhász Judit

A szervezet címe: Székesfehérvár, Rába utca 21/B.

Weboldal: https://www.jjinterior.hu/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/jjinterior.lakberendezes

Kapcsolattartó neve: Juhász Judit

E-mail: jjinteriorstylist@gmail.com

Phone: +36 70 7751 940

A szervezet konkrét tevékenysége: Lakberendezés

Rövid bemutatkozás: Juhász Judit vagyok. Közel 20 éve a divat és a design területén dolgozom. 2016-ban szereztem meg felsőfokú lakberendezői végzettségemet, ezzel egyidejűleg kaptam meg 3D-s látványtervezői képesítésemet. Lakberendezőként 2016 óta dolgozom Székesfehérváron és környékén. Nagy öröm számomra, hogy azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek. Ez a szakma redkívül izgalmas és minden új feladat új kihívást jelent számomra, legyen az lakás, iroda vagy üzlethelyiség tervezése, átalakítása. Alapelvem, hogy a megtervezett enteriőr mindig stílusos és személyre szabott legyen.

Kaptafa

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Ady E. utca 6 sz.

Weboldal: https://www.kaptafashop.hu/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/Kaptafa-1304433526260989

Kapcsolattartó neve: Ungvári Beatrix

E-mail: kaptafashop@gmail.co

Phone: +36 20 3249 294

A szervezet konkrét tevékenysége: Régi bútorok, használati tárgyak újragondolása, festése, átalakítása, környezetbarát festékekkel. Workshopok szervezése.

Rövid bemutatkozás: 2018. októberében megnyitottuk műhelyünket és ajándékboltunkat Székesfehérvár belvárosában. Évek óta foglalkozunk bútorfestéssel, és rajongunk minden szép antik- és új bútorért, dísztárgyért. Igyekszünk megteremteni az egyensúlyt régi és új tárgyak között, e harmonia elérésében nagy segítségünkre van az Annie Sloan krétafesték, hiszen a színekkel összhangot teremthetünk a modern és a régi bútorok között. Az üzlet látványműhely is egyben, ahol a betérő vásárló részese lehet egy éppen akkor zajló bútorfestési folyamatnak. Miközben dolgozunk, bárki nézelődhet nálunk ajándékot keresgélve, vagy felteheti kérdéseit az általunk forgalmazott krétafestékkel kapcsolatban. Fontosnak tartjuk, hogy a minket körülvevő környezet stílusos, kellemes legyen. Aki ilyen otthont szeretne, biztosan talál nálunk kincseket. Antik és új bútorainkat, ajándéktárgyainkat jórészt Franciaországból hozzuk, előnyben részesítve a XV. Lajos korabeli könnyed eleganciát. Jól illeszkedik ehhez a szintén francia Mathilde M . Kollekció varázslatos luxus tér és lakás illatosító parfümjeivel, melyek jelenleg csak nálunk kaphatóak hazánkban. Szeretettel végezzük ezt a munkát, örülünk minden vendégnek, szívesen beszélgetünk velük, így kicsit többek lehetünk egy egyszerű üzletnél.

Kiss Attila esküvő és rendezvény DJ

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc utca 37. 7/4.

Weboldal: https://personaldj.hu/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/eskuvo.dj.fehervar

Kapcsolattartó neve: Kiss Attila

E-mail: kissattee@gmail.com

Phone: +36 70 3646 812

A szervezet konkrét tevékenysége: Esküvő és rendezvény zeneszolgáltatás, dj szolgáltatás, hang- fény- és szinpadtechnika biztosítása.

Rövid bemutatkozás: 2014. óta foglalkozom esküvők és más zenés rendezvények, céges bulik, bálok, születésnapok zenei szolgáltatásával elsősorban Székesfehérvár, Győr, Balaton és Budapest körzetében. Ha szeretné, hogy a rendezvényén minden gördülékenyen menjen és a vendégek is jól szórakozzanak, keressen bizalommal.

Mesi Műhely

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Lehel u. 33.

Weboldal: –

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/mesimuhely/

Kapcsolattartó neve: Kamarás Emese

E-mail: kamaras.emese@gmail.com

Phone: +36 20 368 8844

A szervezet konkrét tevékenysége: Fantáziára, mozgásra , alkotása épülő foglalkozások gyerekeknek.

Rövid bemutatkozás: A Mesi Műhely közel 10 éve működik Székesfehérváron. Kamarás Emese hozta létre és élteti. Egészen kicsi kortól olyan foglalkozásokat kínál a gyerekeknek, családoknak, amelyek a fantáziára-zenére-mozgásra és alkotásra épülnek. A foglalkozások korosztályok szerint követik egymást, így hosszú távon lehet kísérni a gyerekeket és maradandó értéket adni számukra. A Mesi Műhely állandó foglalkozásai:

 • Csak Játékosan (2-3 éves gyerekek számára)
 • Bázis (mozgásos fantáziajátékok ovisoknak)
 • Zenével mesélek (komplex művészeti foglalkozás kisiskolásoknak)

Mikó Krisztina - MIKO JEWELRY

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond u., 77-79., fsz/3.

Weboldal: http://www.krisztinamiko.com/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/mikohandmadejewelry

Kapcsolattartó neve: Mikó Kriszti

E-mail: miko@krisztinamiko.com

Phone: +36 30 3841 222

A szervezet konkrét tevékenysége: Divatékszer gyártás.

Rövid bemutatkozás: Letisztult, éles, karakán vonalvezetés – ez a MIKO JEWELRY. A kézzel készült, extravagáns gyurmaékszerek 2015 novemberében indultak el a nagyvilágba. A név és a műhely mögött, Mikó Krisztina áll, aki egymaga álmodja, s valósítja meg az összes terméket. Hosszas kísérletezés után fejlesztett ki egy teljesen egyedi technikát, amivel az ékszergyurma nagy mélységben csiszolhatóvá válik. Ettől az eljárástól kapják meg a Miko “lapékszerek” a mára már védjegyükké vált éles, határozott formavilágot. A Miko Jewelry ékszerei a legjobb minőségű süthető gyurmából készülnek, így a hőkezelés után majdnemhogy műanyag keménységűre, mégis minimálisan flexibilisre kötnek, s ez által strapabírók és könnyen tisztíthatók. “Egyszerűség, határozottság és feltűnőség jellemez Minket! Olyan ékszereket szerettünk volna megalkotni, amik odavonzzák a tekintetet egyedi formájuk, méretük és anyaguk miatt, amik tökéletes kiegészítőjük a legegyszerűbb vagy éppen összetettebb ruháknak is.” A Miko, a vagány, határozott nő tökéletes választása akár hétköznapra, akár különleges alkalomra.

MJ Glass Design

A szervezet címe:  8096 Sukoró, Gyepes utca 6/3.

Weboldal: https://mjglassdesign.hu/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/mjglassdesign

Kapcsolattartó neve: Magasházi Julianna

E-mail: magashazi.julianna@gmail.com

Phone: +36 20 3833 138

A szervezet konkrét tevékenysége: Díszüveg készítése fusing- és Tiffany technikával.

Rövid bemutatkozás: Szülőktől kapott örökségem az a fajta kreativitás, amit az üvegben, az üveg adta formákban és színekben találtam meg. Szeretem a fényüket, a játékukat, a bennük rejlő lehetőségeket. Szeretem, ahogy átalakítják, meghatározzák és színesítik a mindennapokat. Ars poeticám: „ Ahol minden üvegnek története van…” hűen tükrözi az ékszerek és az ólomüveg-tárgyak „hátterét”, születésük apropóját. Mindegyik alkotás egy darab belőlem, és mind egy külön világ. Tudom, hogy mi motivált, mi inspirált készítésük közben, egy megrendelésnél pedig már a vevő álma-vágya is benne van…egyszóval: történetük lesz…

Mobilis Hungary Kft.

A szervezet címe:  8000 Székesfehérvár

Weboldal: –

Közösségi oldalak: –

Kapcsolattartó neve: Jancsó-Unger Linda

E-mail: ungerlinda84@gmail.com

Phone: +36 30 4002 848

A szervezet konkrét tevékenysége: Grafika és kiadványszerkeztés

Rövid bemutatkozás: Céges arculatok tervezését, grafikai szerkesztéseket vállalok. Teljes arculattervezés, logó tervezés, névjegy, plakát, szórólap, katalógus, hirdetés és egyéb reklámanyag szerkesztése. Néhány referencia:

 • Mobil Világ Gsm,
 • Öreghegyi Bika csárda,
 • Fehérvári Ablak,
 • elektromoped.com,
 • mobilis.hu,
 • Fehérvári Iparkamara,
 • Ingatlanplusz,
 • Porte cles,
 • Hátsági dental.

Móri Média Kft.

A szervezet címe: 8060 Mór, Rózsa utca 2/A.

Weboldal: –

Közösségi oldalak: –

Kapcsolattartó neve: Wittner Lászlóné

E-mail: l.wittner@freemail.hu

Phone: +36 30 4002 848

A szervezet konkrét tevékenysége: Reklám, média.

Rövid bemutatkozás: Hobbiként és kreatív időtöltésnek kezdtem kézimunkázni. Majd a sok terméket próbálom értékesíteni kézműves piacokon.

Norbertho Grafikai Stúdió

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos u. 41.

Weboldal: https://norbertho.hu/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/norbertho.hu/

Kapcsolattartó neve: Varga Norbert

E-mail: info@norbertho.hu

Phone: +36 20 5636 483

A szervezet konkrét tevékenysége: Illusztrációk készítése, grafikai tevékenység.

Rövid bemutatkozás: https://norbertho.hu/magamrol/

Opus-66 Kft.

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Ifjúság u. 16.

Weboldal: –

Közösségi oldalak: –

Kapcsolattartó neve: Nagy Judit

E-mail: nagyjuditildiko@gmail.com

Phone: +36 20 9491 173

A szervezet konkrét tevékenysége: Előadóművészeti ( színház, zene) tevékenység, kommunikációs tanácsadás, településmenedzsment, Pr film készítés, műsorkészítés.

Rövid bemutatkozás: Az OPUS-66 Kft. 1996 óta alakult előadóművészeti és kommunikációs tanácsadó vállalkozás. Elsősorban a művészet eszközeivel segítünk megrendelőinknek különféle üzeneteik célba juttatásában. Kulcsszavunk az innováció, legyen szó bármilyen szervezetről, közösségről, városról, mi kreatív megoldásokat nyújtunk.

Örökszép Ékszer

A szervezet címe: 8112 Zichyújfalu, Wesselényi u. 26.

Weboldal: https://gyantaekszer.hu/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/orokszep

Kapcsolattartó neve: Benyusz Csilla

E-mail: orokszepinfo@gmail.com

Phone: +36 20 2697 744

A szervezet konkrét tevékenysége: Műgyanta termékek fejlesztése, készítése.

Rövid bemutatkozás: Viseld magadon a természet ajándékát! Ékszereinket valódi növények felhasználásával készítjük műgyantából. Ez az új technika lehetőséget biztosít üveg hatású, mégis strapabíró termékek készítésére. A katalógustermékek mellett esküvői csokrok virágait is tartósítjuk, így adva örök emléket a friss házasoknak. 5 éves tapasztalattal a hátunk mögött az Örökszép márka garancia a minőségre.

Papírforma

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár

Weboldal: https://varga-gabor-farkas.hu/

Közösségi oldalak:
https://www.facebook.com/Pap%C3%ADrforma-716595248444329

Kapcsolattartó neve: Varga Gábor

E-mail: papirforma@gmail.com

Phone: +36 30 4781 866

A szervezet konkrét tevékenysége: Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés. Kreatív foglalkozások felnőtteknek, gyerekeknek. Kispédányszámú, egyedi papírtermékek készítése.

Rövid bemutatkozás: 10 éve hoztuk létre “art lab”-unkat Székesfehérváron, melyben a saját projektjeinken felül szoros együttműködésben dolgozunk több alkotóval, szellemi műhellyel. Szolgáltatásaink, termékeink Varga Gábor Farkas tervezőgrafikus művész által megálmodott vizualitással jönnek létre. Ugyanakkor, mint azt nevünk is mutatja a papír fő kreatív alapanyagunk. Anno célul tűztük ki, hogy a rég elfeledett papírjáték technikákat felkutatva, újakat kieszelve egyedi grafikákkal kiegészítve alkotunk, a kíváncsi gyermekeknek és felnőtteknek is egyaránt érdekes, értékes termékeket.

Seed Bonbon Handmade

A szervezet címe: 2483 Gárdony, Vörösmarty u. 20.

Weboldal: https://seedbonbon.hu/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/seedbonbon

Kapcsolattartó neve: Hagara-Nagy Nóra

E-mail: nora@seedbonbon.hu

Phone: +36 70 4090 790

A szervezet konkrét tevékenysége: Újrahasznosított, ültethető magpapírok, magbonbonok készítése.

Rövid bemutatkozás: A Seed Bonbon Handmade márkanév alatt újrahasznosított, papíralapú ajándéktárgyak készülnek, melyek hazai vetőmagokat tartalmaznak, így nem megenni, hanem elültetni kell őket. Az édességeknek látszó magbonbonok életre keltése bármely korosztály számára igazi élmény. Esküvőkre és céges ajándéknak is tökéletes, ha zöld üzenet átadása is a cél. A termékeink levédettek, több haza és szakmai díjat nyertek el.

Szín Stílus Image Bt.

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár Pozsonyi út 2/E 3/16.

Weboldal: https://www.ruhaesharmonia.hu/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/ruhaesharmonia

Kapcsolattartó neve: Szakter Éva

E-mail: ruhaesharmonia@gmail.com

Phone: +36 30 9861 336

A szervezet konkrét tevékenysége: Stíluskommunikáció, színtanácsadás, styling.

Rövid bemutatkozás: Az öltözködésünk szavak nélküli kommunikáció. Aki ennek a tudásnak birtokában van, amely könnyen elsajátítható, az olyan előnyökre tesz szert mind a magánéletben, mind az üzleti életben, amely számtalan előrelépési lehetőséget nyújt. Önismeret, önbizalom és magabiztosság fejlesztése.

Szolgáltatások: színdinamikai arcelemzés, stílustanácsadás, üzleti öltözködés, fotó styling, esküvői tanácsadás, gardróbrendezés, közös vásárlás.

Tomthom Leather

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Huszti u.4.

Weboldal: https://www.tomthomleather.com/

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/tomthomleatheradmin

Kapcsolattartó neve: Végh Tamás

E-mail: info@tomthomleather.com

Phone: +36 30 3800 799

A szervezet konkrét tevékenysége: Bőr kiegészítők készítése.

Rövid bemutatkozás: Bőr kiegészítők készítése kézi 3D véséssel. Mi elkészítjük, amit sehol máshol nem kap meg.

Tündér Műhely

A szervezet címe: 8000 Székesfehérvár, Gyár utca 26/A.

Weboldal: –

Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/tundermuhely

Kapcsolattartó neve: Bodzsár Nóra

E-mail: tundermuhely@freemail.hu

Phone: +36 70 3315 914

A szervezet konkrét tevékenysége: Kézműves ékszerkészítés

Rövid bemutatkozás: A Tündér Műhelyt 2011-ben hoztam létre, ekkorra az ékszerkészítő tevékenységem hobbiból már hivatássá érett. Ékszereim alapvető elemei saját készítésű textilgombjaim. Termékeim textilek, fonalak, gyöngyök, és mindenféle más alapanyagok felhasználásával készülnek, a hazai és külföldi egyedi tervezésű textilek mellett gyakran dolgozom újrahasznosított anyagokkal is, változatosságra és sokszínűségre törekedve, hogy különböző stílusokban, minden korosztály megtalálhassa a hozzá illő darabokat a munkáim között.

en_GB