FELHÍVÁS | Női vállalkozók vidéken – Pályázz INGYENES olaszországi képzésünkre!

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség (KDRIÜ) olyan vidéki térségekben tevékenykedő szakmai és civil szervezetek, vállalkozók vagy önkormányzati szereplők jelentkezését várja, akik szívesen képeznék magukat, majd a megszerzett tudást saját közösségükben továbbadnák!

A program az Empowered Women For Rural Development (EW4RD) Erasmus+ projekt keretében valósul meg, melynek célja, hogy erősítse a vidéki női vállalkozásokat és vidékfejlesztési folyamatokat.

Pályázzon és vegyen részt az első képzésen 2021. november 10-12. között, Olaszországban!

Az oktatásban résztvevők olyan készségeket és ismereteket szerezhetnek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megbirkózzanak a vidéki térségekben felmerült nehéz gazdasági helyzettel és az alacsony mértékű fejlesztési tevékenységekkel.

A háromnapos eseményen a különböző megbeszéléseken, eszmecseréken és oktatáson túl a helyi mezőgazdasági vállalkozásoknál tett tanulmányi látogatások és sikeres vidéki vállalkozókkal, helyi érdekeltekkel és a kormányzati hatóságokkal tervezett kerekasztal-beszélgetések is színesítik a programot.

A képzés céljai:

  • Innovatív megközelítés átadása a vidéki gazdaság fejlesztését illetően.
  • Bevált, jó gyakorlatok cseréje a részt vevő országok helyi közösségei között.
  • Vidéki gazdasággal kapcsolatos ismeretek, kulcskészségek és eszközök elsajátítása.
  • A vidéki gazdaság és a vidéki területeken élő, marginalizált nők támogatása.

Várjuk mindazon személyek jelentkezését, akiknek érdeklődését felkeltette felhívásunk, angol nyelvtudással rendelkeznek és megfelelnek a jelentkezéskor érvényes olaszországi beutazási szabályoknak (részletek itt: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/).

A jelentkezéshez kérjük küldje el a gbarath@kdriu.hu email címre szakmai önéletrajzát, valamint rövid motivációs levelét, amelyben leírja, hogyan tudná kamatoztatni a képzésen elsajátított ismereteket.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. OKTÓBER 8. (PÉNTEK)

Ha szeretne bővebb információt kapni a projektről és a képzésről, akkor szeretettel várjuk 2021. október 5-én, kedden 18 órától online tájékoztatónkra!

A tájékoztatóhoz ezen a linken tud csatlakozni:
https://zoom.us/j/94168802735?pwd=SU5MV0ZhOHB1bExKcFF0WU9hbFlWUT09

hu_HU