Fiatal vállalkozók nemzetközi mobilitásának szervezése

Képezni magunkat

Az Erasmus fiatal vállalkozóknak projekt kezdő (vagy leendő) vállalkozóknak kínál lehetőséget arra, hogy Európai Uniós tagországokban dolgozzanak, és tapasztalt vállalkozóktól tanuljanak, melynek során egy európai kisvállalkozás elindításához és/vagy sikeres működtetéséhez szükséges képességeket sajátítják el . A program keretén belül fiatal vállalkozók utaznak 1-6 hónapos időtartamra más uniós országba, ahol kis- és középvállalkozások szaktudással rendelkező vezetői nyújtanak segítséget nekik ahhoz, hogy ötleteiket megvalósítsák.

A kezdeményezés ösztönzi a vállalkozói tevékenységet és növeli a versenyképességet, valamint az Unióban most induló és már létrehozott kis- és középvállalkozások nemzetközivé válását és növekedését is támogatja. A projekt elősegíti a know-how átadását és a vezetői képességek kialakítását a kis-és középvállalkozások vezetői számára.

Mindkét fél nyer

Ez valóban olyan együttműködés a fiatal vállalkozók és a nemzetközi vállalatok között, amelyben mindkét fél nyer. Az együtt töltött hat hónap során új európai piacokat vagy üzleti partnereket, illetve eltérő üzletviteli módszereket fedezhetnek fel.

Sőt, hosszabb távon nézve mind a két fél előnyre tesz szert a széles körű hálózatépítési lehetőségekből, és előfordulhat, sőt nem ritka, hogy hosszú távú üzleti partnerekként az együttműködés folytatása mellett döntenek.

Mi, a KDRIÜ-nél a kezdő vállalkozások mellett már tapasztalt magyarországi vállalkozásokat is támogatunk abban, hogy külföldi kezdő vállalkozásokat fogadjanak, ezzel is segítve nemzetközi kapcsolatrendszerük erősítését.

Szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat?

Keressen minket elérhetőségeinken, hogy közösen megtalálhassuk a legjobb megoldásokat!

hu_HU